Miskolc Gokart GP

LeírásA nevezési díj 7000 forint, amiért 3*5 perc kvalifikációt, és 15 perc versenyt tartalmaz. a nap végén3 kategóriában hirdetünk eredményt, Abszolút, Semi Pro illetve Rookie-ban. Rookie kategóriába soroljuk azokat, akik a 2016-os szezonban legfeljebb 2 versenyen vettek részt! Az egész éves versenyfutást pedig egy nagyszabású év végi díjátadóval tesszük teljessé. A 2+12 futam során a 10 legjobb eredmény alapján pontozzuk a versenyzőket.

Minden bajnoki természetesen beszámít az SWS magyarországi kvalifikációjába is!

Minden 10. nevező után kisorsolunk valakit, aki aznap ingyen versenyezhet, a Rookie kategóriából nyer valaki egy heti gokartbérletet és ha ez még nem lenne elég, gazdára vár még egy havi gokartbérlet is, amit bárki megnyerhet!

A már nevezettek a héten bármikor kedvezményes árú szabadedzéseket vehetnek, ahol 10 perc 2700 forint helyett csak 2000 forint!

További információkért, kérdéssel forduljatok bátran hozzánk akár itt üzenetben, akár telefonon az alábbi számom: +36 30 451 05 19 Mind versenyzőt, barátot, barátnőt, érdeklődőt szeretettel vár a Miskolc Gokart Arena!